Nie ste prihlásený.
Dnešným dňom oslavuje server Forbidden Lands svoje prvé narodeniny (nerátajúc obdobie existencie servera Chaos Lords, po ktorého zániku pôvodný team založil FL).
Počas tohto obdobia server prešiel viacerými zmenami. Medzi ne patrí aj postupný prechod z C2 cez C3 na C4, ako aj vytvorenie komunitného portálového webu s rozsiahlym zdrojom informácii o hre. FL team sa snaží čo najvernejšie priblížiť Forbidden Lands oficiálnemu serveru a ľudom hrajúcim na serveri umožniť hrať hru Lineage II v jej pravej podobe. Administrátori sa snažia vyhnúť akýmkoľvek neštandartným postupom a nastaveniam, ktoré sa na CZ-SK scéne objavili, objavujú a budú objavovať.
Po veľkom množstve opráv, ktorými team servera Forbidden Lands prispel k vývoju projektu L2J a L2JDP boli dvaja jeho členovia pozvaní medzi úzky okruh developerov a sú jedinými oficiálnymi developermi L2J a L2JDP z regiónu CZ-SK. Server prejde aj na Chronicle C5, ktorý je na oficiálnom serveri v USA ohlásený na 6.9.2006, hneď ako na to bude projekt L2J pripravený. Team FL ma na oficiálnom serveri (či už verejnom C4 alebo testovacom C5) herné účty a overuje procesy a nastavenia priamo v hre.
Budeme radi, ak server bude mať naďalej aspoň takú komunitu akú mal doteraz a ktorá sa hádam bude ešte rozrastať. Týmto by som chcel všetkým ľuďom u nás na serveri poďakovať za prejavenú dôveru. Ako starým a skalným, tak aj novým a prichádzajúcim. Dúfam, že si Vašu priazeň udržíme a nesklameme Vás, tak ako sme nesklamali počas toho uplynulého jedného roka.
Za Team Forbidden Lands
Aiki
Všechno nejlepší a pevné nervy.Za vykonanou práci Vám všem v týmu patří dík.A máte na co být hrdí.
Gugulín
![]()
Hepy brsday tůů jůů. hepy brstday tů jů, happy brsday nej server Forbidden Lands.
Hepy bsday tůůů jůůůůůů.
A ted živijooooo, živijoooooo, živijoooo, živijoooo....no radši ne
až po nakem eventu kde nas admini opijou... btw zahlid sem dobre ze neco bude k tem narozeninam? jako event?
Paráda.Gratulujem aj ja.Len tak ďalej... ![]()
Gratulujem celemu timu FL !!!! Vsetko najlepsieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee a nech dalsi rok je este uspesnejsi ![]()
gratuluju....jste nejlepsi cesko-slovenky L2j server,takze jentak dal ,-)
gratulujem len k narodeninam
Přeji hodně úspěchů a pevné nervy do dalších let.
PS: Přiznejte se kdo tu paří od začátku;-)
Vsechno nej pro nej server na CZ-SK ![]()
moc gratuluju k narozkam .... je to tu super .... fakt moc gratuluju
Naposledy upravil Rohlicek_CZ (2006-08-27 18:20:14)
tak vsechno nej a takovy ty veci ![]()
Som verny od C3 takze GRATZ ![]()
Ronion napísal:
Přeji hodně úspěchů a pevné nervy do dalších let.
PS: Přiznejte se kdo tu paří od začátku;-)
Jsem tu od začátku,teď momentálně nemám moc čas hrát,ale přeju hlavně pevné nervy a trpělivost do budoucna. Vše nej nej nej ![]()
![]()
![]()
![]()
ja taky GRATS a preju spoustu lidi, kteri si chcou hru uzit a ne otravovat ostatni hrace. Me2d
Aiki....Drow....Skullik....
Tymto by som vam chcel z celeho srdca popriat vela uspechov k vyrociu serveru Forbidden-Lands, na ktorom som stravil radosne chvile uz od jeho zaciatku. Prajem vam pevne nervy a hlboko sa klaniam pred vasim usilim, ktore ste nam za cely rok nespocetne krat ukazali.
V neposlednej rade GM tymu, developerom, moderatorom patri moja ucta a vdaka, ktoru si zasluzili uz tym, ze obetovali svoj volny cas aby pomohli serveru.
Ja z temnoty sa pravim
z ciernej tmy prastarej
anjel ma po ceste hladi
mam usmev v tvari vraskavej
Svet opusta zleho diabla
od neho sa odvrati
svet ku krase sa vracia
sta v bozskom objati
Vsetko najlepsie Forbidden
Naposledy upravil awatar (2006-08-27 21:17:13)
Vsechno nejlepsi za cely klan legion.
Gratuluju ![]()
Vsetko Naj...chcel by som podakovat Aikimu, Drovovi, Deloremu Kasadovi a vsetkym hracom ktory su verny......dalej susedom, vysavacu, oknu ktore je stale a nepretrzite otvorene, kobercu ktory odolava veskerej spine a v neposlednej rade mojmu compu ktory bol lacny a napriek tomu slape ako cigansky bycikel. ![]()
vsetko naj vela trpezlivosti adminom mate byt na co pysni
a nieze tento server skonci tak ako skoncil DA
Chtěl bych serveru popřád toto:
Nai lassi cuilornelyava úlúmë hestuvar-Nechť listy tvého stromu života nikdy nezhnědnou
Vsetko na jlepsie k narodeninam,dufam ze vam nervy s nami nikdy nepuknu a ze budete server este dlho opatrovat.
S uctou Terminator
-LVL-33
-POVOLANIE-Humsn warrior
-Klan-Heroses/ten nejlepsi/![]()
-Ally-KeepersOfDestiny
Všetko najlepšie k narodeninám! A dúfam že takto a ešte lepšie sa bude oslavovať aj po ostatné roky! Gratulujem a prajem veľmi veľa daľších úspechov.
]Tak všechno nejlepší k výročí a ste fakt NEJ server co sem hrál!!!!
Nestor
Paladin 41+
clan-Heroes
ally-Keepers of destiny
Gratulu ji