Nie ste prihlásený.
Krásne prázdniny a dovolenky sú za nami, školský rok a práca pred nami. Kto je u nás už dlhšiu dobu, určite neprehliadol ani to že 27.8.2009 to boli 4 roky odkedy náš server oficiálne existuje. Počas dvoch prázdninových mesiacov prebehli dva eventy a určite sme si všetci užili veľa zábavy (prerábali sme doma kuchyňu a aj ja som sa tým pádom dosť "zabavil").
Od posledných "narodenín" sa toho udialo dosť. Spomeniem len v skratke, že sa jednalo najmä (z pohľadu servera) o prechod na neverejnú verziu jadra a datapacku na ktorom spolupracujeme s dalšími dvomi servermi. Prečo je to jadro neverejné asi viete už z predchádzajúcich noviniek. Ďalej sme aj vďaka niektorým z Vas boli schopný urobiť upgrade hardware-u herného server a dvihnúť tým výkon a stabilitu v hre (ešte stále sa to celé doľaduje...). Potom prišli prázdniny a dva vyššie uvedené eventy.
Som rád, že sa nám darí držať pohromade našu komunitu a teší ma ak prichádzajú aj nový hráči. Síce sa nezúčastňujem na stretávkach Vás hráčov ale nesmierne ma teší, že sa do reálneho života neprenášate emócie z hry ako sa to pár krát stalo v minulosti.
Nebudem vás už ďalej nudiť... ![]()
Za skupinu ľudí čo sa stará o server a funkčnosť či hry alebo fóra nám všetkým prajem ďalší úspešný rok ![]()
Aiki
pekne napisane. prazdniny skoncili. takze skolopovinny
sa vratili na intraky tak zase bude vela ludi online snad. ![]()
jo a eventy nice. hlavne ten druhy.
tak skoro chantit nic nebudem ![]()
Naposledy upravil Draco (2009-09-11 11:49:06)
jj eventy boli super...a ten druhy to bol pecka skoda ze som bol 12 dni mimo
....ale aj tak
Dakujem vsetkym spravcom tohto servera ze sa staraju o jeho plynuly chod a uz len o to ze FL
vobec existuje.. ![]()
Aiki napísal:
reálneho života neprenášate emócie z hry ako sa to pár krát stalo v minulosti.
Aiki
take sa aj nieco stalo si nepametam a na stretkach som bol casto
Gratulujem serveru za úspešné 4 roky, počas ktorých nám, závislím priniesol mnoho zábavy a ešte viac radosti, odobral kopec hodín života ale sa podieľal na vzniku mnohých nových kamárstiev ![]()
empresive napísal:
Aiki napísal:
reálneho života neprenášate emócie z hry ako sa to pár krát stalo v minulosti.
Aikitake sa aj nieco stalo si nepametam a na stretkach som bol casto
No v rusku jeden Hrac L2 PK druheho hraca L2 v bare vrealnom zivote a ten druhy dostal par rokov Ban vo vazbe ![]()
Tak pozor nato....
to viem ![]()
Titulek o tomhle ruském konfliktu, mi kolegové v práci vylepili na skříň. Takže hodně zdaru FL a ať k tomu nikdy nedojde.
I ja chci podekovat za provoz tohoto serveru a prazdninove eventy.
Best free server i ever know ![]()
Fakt velka vdaka a R.E.S.P.E.C.T. kompetentnym za (nehambim sa povedat) plynuly chod servera a takisto vsetkym hracom ktori tvoria tuto unique komunitu FL ... ![]()
Pridavam sa aj ja ku gratulaciam ,gl vsetkym.
restecpa!